Szpen napisał(a):

|
i vice vers, nie przeczytałem nic złego na Pis w tym temacie. Ciągłe wybielanie i zrzucanie winy na innych. To nie wina PiS że przegrali wybory w 2007 roku, to nie ich wina że wpadli w sidła Leppera i Giertycha, nie ich wina jest postawa Lipca itd itd. Wszystko co złe w PiS to wina PO.
|
Skoro również jestem propagandzistą proszę o jeden mój post na potwierdzenie powyższego twierdzenia. Ciekaw jestem czym się ta moja propaganda przejawia?
Co do reszty - nic złego na temat PiS w tym wątku nie przeczytałeś bo temat ten istnieje bodajże od roku 2008. Trudno by oceniać PiS za rządy PO... Siłą rzeczy rozmawia się głównie o PO bo nie dość, że rządzą obecnie to jeszcze ilość "wtop" jakimi nas raczą "specjaliści" słoneczka przekracza wszystkie rządzące od 89 roku koalicje.
Ty nawet w oczywistej sprawie (vide sprawa Lipca czy budowa dróg) nie potrafisz przyznać o sukcesie czy porażce danego ugrupowania. Jesteś po prostu PO-wskim Urbanem tego forum.
wislakbgc napisał(a):

|
Wg mnie jak ktoś wybiera między dwoma partiami , w dodatku tymi jest idiotą , pozdro .
|
Sam głosuję na ugrupowania związane z JKM - nigdy jednak nie wypowiem się o ogóle ludzi głosujących na PO czy PiS w taki sposób jak TY. Znam wiele osób, którym zapewne do pięt nie dorastasz a wybierają między tymi właśnie partiami...