Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2012, 17:15
RAF napisał(a):Wyświetl post
Wg mnie wybor miedzy Platforma a PiS-em to nie tylko wybor ideowy czy programowy. W mojej ocenie to wybor miedzy przewidywalnoscia dzialan choc dzialan okraszonych bledami czy wpadkami (PO) a totalna nieprzewidywalnoscia, slepa ideowoscia (PiS). Nie jest to przypadek ze w 2007 roku, w czasie przyspieszonych wyborow, frekwencja wyniosla 53.88 % a w czasie poprzednich 40.57% - roznica 13.31%. Po prostu ludzie mieli dosc tego co bylo w ciagu tych nieszczesnych dwoch lat. Teraz, jak wrocila normalnosc, to zapomnieli widocznie jak to bylo za PiS-u, a ze Polacy sie na bledach nie ucza to byc moze w 2015 wygra PiS. A to bedzie dramat.
....a jaka normalność Powiedz mi Ty znasz perspektywę Polski stąd, tutaj mieszkasz, pracujesz zarabiasz czy też znasz ją jedynie z przekazu medialnego siedząc sobie wygodnie w USA (i żeby nie było nie mam nic do Polonii Amerykańskiej, wręcz przeciwnie) Jaka normalność Znasz stopę bezrobocia wśrod młodych ludzi (i nie tylko) Słyszałeś o inwigilowania dziennikarzy i wykorzystywaniu materiałów uzyskanych przez służby w cywilnym procesie Słyszałeś o aferze hazardowej i sposobie jej "wyjaśniania" przez tzw. komisję śledczą i prokuraturę Normalnością jest dla ciebie katastrofa smoleńska i sposób jej wyjaśniania
Mógłbym tak jeszcze wymieniać i wymieniać, ale po co Jak na kolejnej stronie tematu wpadnie kolejny "prawdziwek" z identycznie propagandowym bezczelnym tekstem

Skoro to jest dla Ciebie normalnością to idealnie czułbyś się w PRL-u
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 12.05.2012 o godz. 17:18.