Wyświetl pojedynczy post
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2012, 14:40
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
To chyba dobrze? W pół roku zrazili do siebie całkiem sporą gromadkę - za 3,5 roku zostanie tylko kilku Szpenów...
odpowiedz na pytabie dlaczego się zrównali? czy PiS jest tak mocny? czy może PO ruszyło beton mundurowych, wprowadziła projekt 67 i ma zamiar wprowadzic uprawnienia w zawodach. Super popularne reformy.

FraMat napisał(a):Wyświetl post
jakie 3,5 roku?
w takim tempie to ludzie odsuną PO od władzy za rok
Chyba, że Tusk wymyśli kolejny zabieg medialny (nie merytoryczny, ale medialny) typu zmiana warty, dopuszczenie do władzy w PO młodych, inteligentnych, przejście Tuska na emeryturę (chociaż nie ma chyba 67 lat?)
obiektywnie patrząc to myśle że dobiorą się jeszcze tylko do KRUSu, za miesiąc, dwa będzie o tym głośno. Ci porzywdzeni projektem 67 spojrzą cieplejszym okiem na rząd, bo ludzie czekaja na zmiany w KRUSie. Poźniej już tylko tzw. dobre dla ogółu ustawy i szlus z reformami. Za rok ludzie przyzwyczaja się do projektu 67, media ucihcną, sondaże będą rosły. Nie widzę zagrożenia dla rozpadu tego rządu.

wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Szpenio,
Wzruszające jest to z jakim zacięciem próbujesz zaprezentować się jako mądrzejszy niż jesteś. Nie masz co prawda pojęcia ani o ekonomii ani o polityce czy socjologii ale dzielnie próbjesz stawiać karkołomne tezy które przerastają niestety Twój aparat poznawczy. I ta u góry to jedna z nich. Było już tu paru takich którzy zakładali się ze mną o różne rzeczy (np: o budowę dróg). Ja ciągle tu jestem oni znikli. Dlatego proponuje teraz zakład Tobie: najbliższe wybory odbędą sie w terminie znacznie krótszym niz ten podany przez Ciebie u góry. Wchodzisz czy tylko pajacujesz
wielki mędrco forum wiślackiego. Już wielu było tutaj, co stawało z Tobą w szranki. Wielu zwyciężyło. Tylko Ty zawsze musisz mieć swoje na górze i dorabiasz dziwne, zrozumiałe tylko dla Ciebie stwierdzenia i mity. Pajac to sam jesteś.

BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
A ja mam jedno pytanie, czy nadal podtrzymujesz że :
oczywiście że były plany tylko przejezdności, wiele razy to tutaj tłumaczyłem. Rząd nie mógł sobie strzelić w stopę od początku tak stawiając sprawę. Ściemniał jak najbardziej. Poczytaj sobie wypowiedzi specjalistów, zaznajom się z technologia budowy dróg i mostów i już będziesz wiedział o co chodzi. Tylko po co, jak Ty już swoją durną teorię masz. Gdyby nie wtopa z chińczykami (na którą rząd nie miał wpływów - wszyscy wiemy że chińczyków wykończyli podwykonawcy i firmy już będące na Polskim rynku) to A2 byłaby gotowa.
Ostatnio edytowane przez Szpen : 12.05.2012 o godz. 14:44.