Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2012, 13:04
Szpen napisał(a):Wyświetl post
wow, szacun.

do wyborów 3,5 roku.
A ja mam jedno pytanie, czy nadal podtrzymujesz że :

Szpen napisał(a):Wyświetl post
Nigdy nie było tematu ukończenia całośći do mistrzostw. Zawsze była mowa o przejezdności.
Bo wiesz, pojawił się kolejny problem....

"dzisiaj bym powiedział, że tej przejezdności nie ma i nie będzie, natomiast szykujemy warianty takie, żeby ten ruch sprawnie rozprowadzić - powiedział RMF FM Sławomir Nowak."

http://motoryzacja.interia.pl/raport...a,1794897,4336

Może już czas byś był dalej na bieżąco z linią partii i zmienił zdanie na "Nigdy nie było tematu przejezdności całośći do mistrzostw. Zawsze była mowa o rozprowadzeniu ruchu.".

Siwy_89 napisał(a):Wyświetl post
Emj10, Kiedy będzie w końcu ten raport z budowy dróg?

Założyliśmy się z wislakiem68 o to czy przerwą pracę z powodu braku środków na 74 odcinkach z tej listy:
http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=11360

Czy tak trudno napisać, które odcinki już oddano, które są dalej w budowie, a które nie zostaną zbudowane, bo nie ma pieniędzy?
Może się wtrącę między wódkę a zakąskę, ale to chyba jeszcze nie czas na rozstrzygnięcia. Z tego co mi wiadomo, to Wiślak68 mówił o przerywaniu budów zaraz po Euro. Więc poczekaj jeszcze trochę.
Natomiast faktem jest, że żaden z kluczowych odcinków autostrad nie zostanie otwarty w całości (ani nawet "przejezdny") do EURO2012, co jest totalna kompromitacją pięcioletnich działań PO. Mamy figę z makiem, a nie drogi łączące poszczególne miasta.
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 12.05.2012 o godz. 13:32.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"