Wyświetl pojedynczy post
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2012, 12:33
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Szpenio,
Wzruszające jest to z jakim zacięciem próbujesz zaprezentować się jako mądrzejszy niż jesteś. Nie masz co prawda pojęcia ani o ekonomii ani o polityce czy socjologii ale dzielnie próbjesz stawiać karkołomne tezy które przerastają niestety Twój aparat poznawczy. I ta u góry to jedna z nich. Było już tu paru takich którzy zakładali się ze mną o różne rzeczy (np: o budowę dróg). Ja ciągle tu jestem oni znikli. Dlatego proponuje teraz zakład Tobie: najbliższe wybory odbędą sie w terminie znacznie krótszym niz ten podany przez Ciebie u góry. Wchodzisz czy tylko pajacujesz
Ja chętnie wejdę z Tobą w zakład: stawiam, że wybory będą za 3,5 roku i po nich PO dalej będzie rządzić. Wchodzisz? Co proponujesz w sytuacji, kiedy przegrasz?

Witam wszystkich po miesięcznym banie.

Kilka słów do FraMat-a, dzięki któremu dostałem tegoż bana. Twój obiektywizm w moderowaniu jest śmieszny, jeśli ktoś się nie zgadza z Twoimi poglądami (które bardzo jasno przedstawiasz) to go po prostu banujesz. To jest w Twoim wydaniu wolność słowa, którą PO chce ograniczyć. Żałosne.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez tomek100 : 12.05.2012 o godz. 13:31.