Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2012, 10:16
gosc2332 napisał(a):Wyświetl post
Bo tacy ludzie są po obu stronach, i przestań mi coś wmawiać, ok ? A w temacie o Smoleńsku, to ja tylko wyśmiałem Drozda, no ale chyba wolno mi myśleć, że to nie był żaden zamach? Czy to od razu znaczy że ja po stronie rządu staje ? I ja nie wybierałem Tuska, i nie wybrałbym go nigdy, tak samo samo jak PiSu, Palikota, SLD. A co do PiSu, a co mam pozytywnie o nich mówić? Że robią sobie razem z PO cyrk ? Przecież to już jest tylko żałosne, jeszcze to ładnie widać na tym filmiku kto tu ktoś dał, gdzie Niesiołowski zachowuje się dokładnie tak jak jakieś dziadki i babcie gdzie atakują inne telewizje, wczoraj ten cały cyrk oglądałem sobie na żywo, i to nie jest żałosne wg Ciebie ? Najpierw jedni wchodzą wyzywają innych, potem tamci wyzywają tych, jakieś bydlęta gadają zeby Kaczyński zadzwonił do brata, tak się zachowują normalni ludzie ?
Ty naprawdę nie dostrzegasz różnicy Między zachowaniem starszych Ludzi wciąż obrażanych w tych mainstreamowych mediach od watah, moherów, oszołomów itp., a między posłem, który jest osobą publiczną, bierze pieniądze z naszych podatków, także z podatków tych starszych Ludzi i tej dziennikarki na którą się rzucił z pięściami Dookoła stoją parlamentarzyści Platformy, w większości (ponoć, bo to teraz cholera wie) mężczyźni, żaden nie zareagował. Same cioty.