Wyświetl pojedynczy post
gosc2332
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2012, 10:04
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
gosc2332 - nie widziałem jednego pozytywnego komentarza odnośnie PiS-u w Twoim wykonaniu, w temacie "smoleńskim" również trzymasz stronę rządową. Nie kłamże tu i nie ściemniaj, PO to Twoja partia.

Co do "wyznawców" - tak z jednej jak i z drugiej strony występują i nie ma się co spierać. Piszesz o "zombie" krzyczących "Jarosław" - czym to się różni od zachowań wielu moich współpracowników (młodych, wykształconych z większych miast), którzy na moje pytanie czy są zadowoleni ze swojego wyboru (dyskusja toczyła się o obecnych "reformach", cenach - ogólnie sytuacji ekonomicznej) twierdzili, że i tak zagłosowaliby nadal na Tuska bo nienawidzą "Kaczki". To dopiero "zombie" bo na moje pytanie za co go tak nienawidzą potrafi to korporacyjne towarzystwo jedynie przytaczać głupie żarty...
Bo tacy ludzie są po obu stronach, i przestań mi coś wmawiać, ok ? A w temacie o Smoleńsku, to ja tylko wyśmiałem Drozda, no ale chyba wolno mi myśleć, że to nie był żaden zamach? Czy to od razu znaczy że ja po stronie rządu staje ? I ja nie wybierałem Tuska, i nie wybrałbym go nigdy, tak samo samo jak PiSu, Palikota, SLD. A co do PiSu, a co mam pozytywnie o nich mówić? Że robią sobie razem z PO cyrk ? Przecież to już jest tylko żałosne, jeszcze to ładnie widać na tym filmiku kto tu ktoś dał, gdzie Niesiołowski zachowuje się dokładnie tak jak jakieś dziadki i babcie gdzie atakują inne telewizje, wczoraj ten cały cyrk oglądałem sobie na żywo, i to nie jest żałosne wg Ciebie ? Najpierw jedni wchodzą wyzywają innych, potem tamci wyzywają tych, jakieś bydlęta gadają zeby Kaczyński zadzwonił do brata, tak się zachowują normalni ludzie ?