serek.c2 napisał(a):

gosc2332 - nie widziałem jednego pozytywnego komentarza odnośnie PiS-u w Twoim wykonaniu, w temacie "smoleńskim" również trzymasz stronę rządową. Nie kłamże tu i nie ściemniaj, PO to Twoja partia.
Co do "wyznawców" - tak z jednej jak i z drugiej strony występują i nie ma się co spierać. Piszesz o "zombie" krzyczących "Jarosław" - czym to się różni od zachowań wielu moich współpracowników (młodych, wykształconych z większych miast), którzy na moje pytanie czy są zadowoleni ze swojego wyboru (dyskusja toczyła się o obecnych "reformach", cenach - ogólnie sytuacji ekonomicznej) twierdzili, że i tak zagłosowaliby nadal na Tuska bo nienawidzą "Kaczki". To dopiero "zombie" bo na moje pytanie za co go tak nienawidzą potrafi to korporacyjne towarzystwo jedynie przytaczać głupie żarty...
|
Bo tacy ludzie są po obu stronach, i przestań mi coś wmawiać, ok ? A w temacie o Smoleńsku, to ja tylko wyśmiałem Drozda, no ale chyba wolno mi myśleć, że to nie był żaden zamach? Czy to od razu znaczy że ja po stronie rządu staje ? I ja nie wybierałem Tuska, i nie wybrałbym go nigdy, tak samo samo jak PiSu, Palikota, SLD. A co do PiSu, a co mam pozytywnie o nich mówić? Że robią sobie razem z PO cyrk ? Przecież to już jest tylko żałosne, jeszcze to ładnie widać na tym filmiku kto tu ktoś dał, gdzie Niesiołowski zachowuje się dokładnie tak jak jakieś dziadki i babcie gdzie atakują inne telewizje, wczoraj ten cały cyrk oglądałem sobie na żywo, i to nie jest żałosne wg Ciebie ? Najpierw jedni wchodzą wyzywają innych, potem tamci wyzywają tych, jakieś bydlęta gadają zeby Kaczyński zadzwonił do brata, tak się zachowują normalni ludzie ?