domin_czyzyny napisał(a):

Odchodząc od tematu zasadności powrotu Glowackiego i Brozka, chce podkreślic co już Westersyl napisał.
Kibole/kibice kupują karnety/bilety i chodzą na mecze. A sympatycy oglądają mecze na sopcascie i w tv.
Jak nie przychodzić regularnie na mecze Wisły, nie dokladasz sie materialnie do tego klubu- to nie masz prawa WYMAGAĆ, aby u nas grali sami mlodzi Lewandowscy, Blaszczykowscy czy Piszczki.
|
Nie oglądam na sopie. Płacę za Canal+ więc mam prawo WYMAGAĆ. Wiem, płacę mniej ale i tak więcej niż to jest warte. Jakby jeszcze można było normalnie zaparkować przed stadionem... Albo pod jeśli byłby taki parking... Ale ja łaskawie odpuszczę sobie prawo do tych wymagań.
Nie wymagam niczego. Ja tylko komentuje to co się dzieje i na tej podstawie przewiduje co się będzie działo. Czasami (ale rzadko) z przymrużeniem oka. W tym momencie komentuje zatrudnienie łysego legionisty, który ma zamiar sprowadzić grających ambasadorów. To czy mam rację zobaczymy w przyszłości. Być może Głowa zagra jak Żewłakow a Brożek zagra jak Piech i dadzą Wiśle mistrza. Nie mam nic przeciwko. To jest polska liga. Tu każdy może być mistrzem, nawet Marek Wasiluk. Wracając do transferów to jednak mam wrażenie, że bardziej prawdopodobna jest wersja, że Głowacki zatrzyma się na 300. meczu rozegranym dla Wisły i resztę spędzi w szpitalu a Brożek podzieli los Żurawskiego i straci miejsce w składzie na rzecz Diaza, który zostanie przerobiony na napadziora (Genkow w dalszym ciągu będzie leczył przeziębienie). Pod koniec lutego 2013 Żurawski, Brożek i Głowa zajmą się już wspólnie wyborem lasek, które mają wyjść z piłkarzami z okazji Dnia Kobiet.
Ja bym widział w składzie Pazdana za Wilka, który - po odsunięciach do klubu Kokosa - wyrasta na najsłabsze ogniwo. Nie chodziłem na mecze więc mogę stówkę (bo powiedzmy, że już jedną przelałem na konto Wisły opłacając C+) dorzucić jakby to miało zadecydować o takiej wymianie.