Wyświetl pojedynczy post
gosc2332
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.05.2012, 22:22
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Piszesz, że nie ma żadnych "twoich", ale jednak uparcie powtarzasz argumenty (merytoryczne i pozamerytoryczne) typowe dla jednej ze stron konfliktu. To jakoś Cię klasyfikuje po jednej ze stron barykady i to moim zdaniem dość jednoznacznie. Świadomie czy nie dałeś się wciągnąć do jednego z rywalizujących obozów. Jak się dobrze zastanowisz, to przyznasz mi rację (może nie publicznie na forum, ale w duchu ).
Jednak nie przyznam Ci racji, to że ktoś nie lubi PiSu nie znaczy automatycznie , że jest za PO, dla mnie Tusk jest taki jak Kaczyński. I nie wiem, może w złych kręgach się obracam, ale nie widziałem takich wyznawców PO, które by były podobni do wyznawców PiSu. A szczerze, chciałbym aby PiS rządził wtedy zapewne zobaczylibyśmy szczyt hipokryzji, że strony PO, a i zapewne wyznawcom PiSu by zachowanie by nie przeszkadzało gdyby PiS zachowywał jak się PO, nie jestem zwolennikiem Ziobry, ale nie dziwie się ,że wyszedł z PiSu, bo celem Kaczyńskiego jest chyba ciągła wojenka z Tuskiem, tak jakby mieli jakąś umowę. A i przepraszam, znam jedną osobę która jest wyznawcą Tuska podobną do wyznawców Kaczyńskiego, to nie jaka Rudecka-Kalinowska.

Drozd, już dziś wcześniej przewidziałem, że wyskoczysz, że swoimi mądrościami, a ten uśmieszek na końcu dodaje powagi Twoim pytaniom. A czepiam się PiSu i Kaczyńskiego, bo chyba z tego co mi wiadomo, to PiS i Kaczyński chcą rządzić Polską, i tak, przeszkadza mi jak w rocznice katastrofy zombie krzyczą 100 lat, 100 lat i Jarosław,i Jarosław. Tak samo dziś jak przemawiał Ziobro, zombie krzyczało Jarosław, Jarosław, i starczyło że Ziobro opuścił sektę, a już jej wyznawcy rzucili się na niego. I takie pytanie kim Ty jesteś powtarzając w słowo w słowo wypowiedzi osób związanych z PiSem ?
Ostatnio edytowane przez gosc2332 : 11.05.2012 o godz. 22:30.