Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.05.2012, 21:52
Cytat:
Szóstym kandydatem do biegania po Błoniach był jeszcze Junior Diaz, ale - według naszych informacji - pojawiła się szansa, że zostanie w Krakowie o rok dłużej. W tym tygodniu miał stawić się na rozmowach w klubie, bo Club Brugge, którego jest zawodnikiem, nie widzi go w swojej kadrze. Dlatego można zatrzymać go w Wiśle za stosunkowo niewielkie pieniądze.
Również uważam że to byłoby racjonalne rozwiązanie. Junior jest momentami zawodnikiem irytującym jednak moim zdaniem jest to niezły piłkarz. Miewał gorszę i lepsze momenty w tym sezonie natomist ja nigdy u tego zawodnika nie zobaczyłem braku zaangażowania czy tym bardziej odstawiania nogi. Patrząc przez pryzmat jego poprzedniego pobytu oraz aktualnego wydaję mi się że to jest piłkarz na którego można liczyć w każdym momencie. Jak Skorża sadzał go na lawie czy wymyślał mu coraz to inne pozycje a to środkowy obrońca a to defensywny pomocnik a to lewy pomocnik to on zawsze wychodził, nie strzelał fochów grał jak najlepiej potrafił. Dziwne jest to że profesjonalizm do Polski przywiózł zawodnik z Kostaryki a nie potrafili pokazać tego Holendrzy kształcenie na zachodzie.

Jak najbardziej jestem za tym aby Junior został. Wydaję mi się że to zdecydowanie lepszy ruch niż pozyskiwanie za pewnie nie małe pieniądze zawodników pokroju Lisowskiego. Mimo tego jeszcze jeden lewy obrońca by się przydał bo u nas ogólnie tych lewonożnych piłkarzy za wielu nie ma.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 11.05.2012 o godz. 22:03.
Odpowiedz cytując