FraMat napisał(a):

|
a Ty masz wiekszość ludzi za geniuszy i za niezaleznie myslących i kreatywnych?
|
Ja po prostu nie mam większości ludzi za bezmyślnych idiotów, ale idąc Twoim tokiem rozumowania, to nie przeszkadza Ci jak ludzie są manipulowani przez Gazetę Polską i tym podobne media ? Ludzie na serio wierzą w każdą głupotę co im tam powiedzą, PiS nic jest lepsze od PO, banda hipokrytów i tyle. A tak spytam to brzucanie błotem i szyderstwa w wykonaniu PiS teraz też Ci przeszkadzają ? Najbardziej mnie w tym wszystkim bawi, to że gdyby zamienić PO z PiS to wtedy i myślenie wyznawców PiS odwróciłoby się o 180 stopni.
martin_6, masz w sumie racje, i dlatego mnie najbardziej bawi to, jak ktoś komuś zarzuca, ze jest przez kogoś zmanipulowany, a to samo można by o nim powiedzieć, a i ja swoje zdanie o PiSie i jego wyznawcach czerpie u źródła, czyli w ich siedliskach, i sam sobie wyrabiam o nich zdanie, i jak by mi jakiś np.
Drozd wyskoczy, że jestem zmanipulowany przez TVN, GW czy co on tam jeszcze wymyśli, i że kocham jak on to mówi "cudaka", to tylko potwierdza, że się nie mylę co do swojej oceny.
Więc
FraMat, zawsze mnie będzie bawiło takie pisanie jak Twoje, i wyszukiwania w porażkach PiSu winy wszystkich innych, tylko nie samego PiSu, wg niektórych, to samo cytowanie tego co mówi Kaczyński to jest atak na opozycje, Kaczyńskiego i różnych osób z PiSu , w tv jest pełno i to codziennie
, no ale i tak oni są prześladowani i gnębieni i Bóg wie co tam jeszcze, a potem ich wyznawcy wierzą, że to prawda, no ale w końcu w jakiś sposób muszą manipulować