serek.c2 napisał(a):

Ale Ty jesteś matołek - nikt nie mówi o krainie "mlekiem i miodem płynącej". Porównując jednak to co było za rządów PiS-u z tym co dzieje się teraz obiektywnie należy przyznać, że za czasów PiS-u sprawy w Polsce szły w dużo lepszym kierunku niż teraz.
Twoja partia rządzi piąty rok - co takiego dobrego przez pół dekady zrobiło dla Państwa PO?
ps. jeśli będziesz uparcie twierdził, że media nie grają roli i nie mają wpływu na decyzje wyborców (a wynika z Twoich słów, że tak właśnie sądzisz) nie pozostanie mi nic innego jak nazwanie Cię idiotą.
|
Rządy PiSu mi osobiście przypominały hmm nie wiem jak to nazwac jakieś może czystki polityczne i szukanie haków na wszystkich. PO może mniej ale taki chaos jaki przez nich zapanował trudno w ogóle określic.
Ostatnio doszedłem do wniosku, że i Jarek i Donald chcieliby byc jak Putin.
A jeśli chodzi o wydłużenie wieku emerytalnego, ok dla mnie spoko, skoro średnia żywotnośc się zwiększa to czemu nie ? Tylko jak już chce się robic takie reformy to trzeba też zrobic coś aby pracodawcom opłacało się w ogóle zatrudniac ludzi.Bo jak ktoś ma sobie wypracowac tą emeryturę jeśli ma problemy ze znalezieniem pracy.
Zresztą Arukowicz czy jak się on tam zwie, dał niezły przykład swoim postępowaniem, zwolnił 64 letnią sekretarkę bo poszła na urlop.Byc może chcę młodsza bardziej "funkcjonalną".