Wyświetl pojedynczy post
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.05.2012, 10:15
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Broź ? to ma byc ten młody zdolny z Polski ? Hmmm...... przecież to ligowy przeciętniak i ma już 27 lat.No ale skoro chce przejśc do Wisły to może Łysy zacznie spełniac marzenia, tylko niech sam mu płaci kontrakt z własnej kieszeni
Cytat:
Ptaszki cwierkają, ze zamiarem odejscia od Widzewa jest Łukasz Broź, ciężkie czasy przed nami.(...)
Mam nadzieję że Bieniu, Panka, Broź, Mielcarz, Bruno i Matusiak zostaną mimo wszystko. (...)
Najważniejsze to zatrzymać Brozia, Bieniuka i Mielcarza. (...)
Jesli wplynie jakas oferta na pewno odejda czego zaluje i to bardzo bo Broziu to obecnie moim zdaniem najlepszy pikarz Widzewa. (...)
Pytanie co z Bieniukiem, Broziem i Mielcarzem? W takiej sytuacji muszą bezwzględnie zostać a podobno Broź na wylocie.(...)
Jestem więcej niż pewien, że Broziu nie odejdzie z Widzewa za mniej niż milion Euro. Jak tylko wróci do formy, będzie reprezentantem Polski, i to chyba jest dla wszystkich, którzy go obserwują, oczywiste (...)
Oby tak nie było jak piszę bo Broź jest ostatnim zawodnikiem w naszej drużynie który ma realne szanse na reprezentację i jest naszym najlepszym zawodnikiem (w formie z poprzedniej rundy), jedynym który może pociągnąć ten zespół.(...)
Uważam że naszym priorytetem powinno być zatrzymanie w drużynie Brozia, taki zawodnik to skarb. (...)
Broź - pozostaje mieć nadzieję, że zostanie (...)
To opinie o Broziu z forum Widzewa. Przejrzałem temat transferowy, wszystkie posty od początku miesiąca, i nikt, dosłownie nikt, nie wypowiada się o nim negatywnie. Pojawiają się za to głosy, że to jeden z 3-5 liderów zespołu wokół których trzeba budować nową drużynę.
Po Dudu jakoś nikt tam nie płacze... On jest postrzegany jako jeden z zawodników, których brak nie będzie aż tak dużym ciosem dla klubu.
Cóż, domyślam się, że oni znają Widzew gorzej niż kibice Wisły oglądający ten zespół 2 razy w roku...
Ostatnio edytowane przez jova : 11.05.2012 o godz. 11:30.
Odpowiedz cytując