Wyświetl pojedynczy post
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.05.2012, 09:29
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Sęk w Tym że Ty chyba naprawdę oczekujesz Boatenga. Bednarz już dwa miesiące temu publicznie powiedział że Wisła chce Głowackiego oraz Pawła a Ty zachowujesz się jakby odkryto Amerykę.
Nie rozumiem tej szydery z tak zasłużonych zawodników jak Arek oraz Paweł. Rozumiem że Żurawski nie wyszedł ale tego po prostu można było się spodziewać bo nie chciano go w kolejnych 3 klubach do tego fizycznie nie wyglądał za dobrze. Problem w tym że nikt go obserował jego występów na Cyprze tylko wzięto go po prostu za nazwisko.
Natomiast jakbyś wykazał się sprytem, to zrobiłbyś użytek internetu włączył sobie mecz Trabzonu i doszedłbyś do prostego wniosku że Glowacki to piłkarz który może dać temu klubowi jeszcze badzo dużo. Natomiast jeśli chodzi o Pawła jeśli obserwowałeś sparingi naszej kadry to dojdziesz do wniosku że Paweł fizycznie jest OK a umiejętności wszyscy wiemy, że on ma spore.

Na takim Głowackim nie dość że zarobiliśmy dobre pieniądze, wiele sezonów trzymał naszą defensywę, był kapitanem drużyny zdobywającej regularnie mistrzostwa kraju, w dużej dzięki niemu postępy robił Marcelo który wiadomo za jaką kwotę odszedł, a tu widzę że niektórzy się dobrze bawią szydząc z takiego zawodnika. To jest naprawdę nie poważne.
Co do Głowackiego... sztab medyczny już się cieszy. A w ogóle mamy jeszcze jakieś wolne łóżka na R22?

Co do Brożka to jest niechciany na razie w 2 klubach. Żurawski był niechciany w trzech. Myślę, że jakby Wisła poczekała jeszcze jeden sezon to Brożek do tych trzech dobije.

Natomiast co do odkrywania Ameryki to robi to non stop Bednarz co tydzień informując o chęci sprowadzanie tych samych ambasadorów... Ja rozumiem, że razy czy dwa można się w mediach powtórzyć ale ze cztery czy pięć to już wskazuje na jakieś zaburzenia osobowości.

Konferencja prasowa z Bednarzem.

J.B: Ludzie... mam dla Was niezwykle interesującą informację...
Dziennikarze: Yhy...
J.B: Sprowadzamy byłych piłkarzy Wisły...
D: No... wiemy <ziew>
J.B: Będą to Głowacki i Brożek. Hurrra!
D: ...znowu o nich... <ziew>
J.B:
D: Czy wierzy Pan, że będą wzmocnieniem?
J.B: Nie wiem ale mają dobre nazwiska i kibole to kupią...i karnety tyż!
Ostatnio edytowane przez thechris : 11.05.2012 o godz. 09:44.
Odpowiedz cytując