Wprawdzie nie jestem z natury spamerem, jakkolwiek tym razem pokuszę się o pewną quasi-reklamę. Co więcej, zdaję sobie sprawę, że jestem na forum od niedawna, więc ten post może wydawać się 'podejrzany', ale mam nadzieję, żę nie zostanie tak odebrany. Przechodząc do rzeczy: na polskim rynku muzycznym trudno o prasę zajmującą się tematyką szeroko pojętej muzyki popularnej. Tę nieciekawą sytuację od dziś będzie się starał zmienić Popmag, który choć pierwsze kroki stawia jedynie w internecie, ciągłe stara się o wydanie drukowane, które może przynieść oczekiwany efekt już w kolejnym numerze.
Tytuł i okładka może być dla wielu mylący, w środku bowiem znajdziecie artykuły, recenzje, wywiady i teksty traktujące o praktycznie każdym gatunku muzycznym. Także, jeśli ktoś poza słuchaniem chętnie poczytałby coś o muzyce - serdecznie zapraszam:
http://issuu.com/popmagmagazyn/docs/...ndColor#222222
P.S. Jeśli administracja uzna, że ten post za bardzo ociera się o reklamę i poczuje potrzebę jej edycji tudzież, w ostateczności, usunięcie - przyjmę tę decyzję z pokorą.