Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2012, 17:29
Cytat:
ale nie bądźmy hipokrytami Ci zawodnicy nie odmienią naszej gry.
Sorry ale w przeciwieństwie do Ciebie ja nie unoszę się dwa metry nad ziemią tylko twardo po niej stąpam. Gdyby Arek Głowacki miał 10 występów w reprezentacji Holandii to większość pisałaby "ale znakomity transfer doświadczony defensor"
Zarówno Arek jak i Paweł są wstanie odmienić naszą grę na plus.
Poziom ligi jest taki że przyjeżdża do nas drużyna która gra mecz w którym ma przypieczętować mistrzostwo okazuję się, że zamiast grać w piłkę ich piłkarze patrząc się co chwile na sędziego czy gwizdnie faul tak aby Mila mógł wrzucić na Celebana bo inaczej nie potrafią nic zagrać.

Jeśli chcemy wygrać mistrzostwo naprawę nie musimy sciągać Messiego czy wydawać fortuny. Ewentualne przyjście Głowackiego oraz Pawła to poważne wzmocnienia.

PS. Gdybym to ja decydował sprzedałby Genkova do Bułgarii( chce go Lewski? ) czy gdzie kol wiek jeśli jest taka możliwość pod warunkiem, że mamy dogadanego Gruzina Dwaliszwiliego z klubu JW.
Według mnie z Genkova już się wiele nie wyciśnie a jest to chyba ostatnia szansa aby odzyskać trochę pieniędzy i przy okazji zastąpić go lepszym piłkarzem o klasę, do tego młodszym.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 10.05.2012 o godz. 18:31.
Odpowiedz cytując