archi33 napisał(a):

Dlaczego ta kraina mlekiem i miodem płynąca była tylko przez 30 mc?Gdzie wtedy byles aby piac z zachwytu i dlaczego skaczesz i protestujesz tylko na necie pelikanie Kiedy znów pis będzie chciał odznaczyć Jaruzelskiego za stan wojenny?Jak kamieniem w płot cały czas unikasz odpowiedzi na moje pytania.Wasz promotor znów obraził kobietę nazywając ja idiotka tak jak Panią Kaczyńską nazywając ja czarownica która powinna się poddać eutanazji.Darczyńca waszych jedynych wiarygodnych informacji radia maryja i tv trwam.
|
Jak to dlaczego? Za pierwszym razem komuchy obaliły rząd, a za drugim ktoś pojechał na 30 piętro marriota. Nie widziałes w TV? Co ty jasiu masz pretensje o odznaczenia (to oczywiście bajeczka dla lemingów) kiedy Jaruzelski to dla PO autorytet, takiego kalibru że zrobili go doradcą prezydenta

. Nazwać idiotę idiotą to nie obrażanie tylko szczerość. A co do czarownicy, co ty adwokat Kaczyńskiego jesteś? Skoro zainteresowana nie miała pretensji to wybacz ale Twoje tym bardziej są śmichu warte.
Może w temacie się wypowiesz . Jak to możliwe ze ktoś przesłuchiwał pocztę w telefonie Prezydenta cztery minuty po katastrofie? Bo pieprzyć o duperelach to sobie możesz w gronie lemingów.