Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2012, 12:55
studio napisał(a):Wyświetl post
Ja sie nie dziwie ze Polska tak upada skoro w stolicy takie lebki siedza. To nie byla "feta z okazji 4 miejsca", tylko podziekowanie za caly sezon, , zrozum dziecko ze gralismy na wyjezdzie, wiec nie mozna bylo tego zrobic na stadionie jak chocby zrobil to Ruch.

crux.a, nie wiem czy wiesz ale to musi byc spelnione, chyba ze sie zrodziles z dwoch czesci od roweru. Jak widac kobieta (Legia) i mezczyzna (Ruch) nie musieli razem sie zabawiac aby powstaly puchary dla Lecha. Dodatkowo wyjasnienie dla warszawiakow, ta kobieta zostala wyruchana przez Lechie wiec to musi was ostro bolec (i widze ze cholernie boli), a ze ta kobieta zostala wyruchana to i sobie Stilic pospiewal jaka to piekna kobieta jest.
Heheh nie martwcie się Pyrlandia pełna jest napinaczy. Nie karmcie trola to padnie.

Kibice Amikorza musieli podziękować za taki cudowny sezon, bo co innego mają świętować. Wyobrażacie sobie na rynku w Krakowie podziękowanie za 4 miejsce w lidze i puchary dzięki ustawaniu PP pod Legie

Nigdy nie zapomnę jak zdobyli tego jedynego mistrza na kolejne 74 lata to w pierwszym odruchu po meczu dzwonili do mnie. No ale cóż wychodzi brak doświadczenie w świętowaniu mistrzostwa Polski.

No i kibice z Wronek musieli rynek rozwalić na fecie bo byli na wyjeździe
Odpowiedz cytując