Wyświetl pojedynczy post
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2012, 22:28
Zgadzam się z Czesiem, z tym, że uważam Bruda na piłkarza który powinien kopać piłkę w 2 lidze co najwyżej. Mnie trochę jeszcze jedno dziwi że zawodnicy do nas trafiający w formie, co prawda takich było w ostatnich latach jak na lekarstwo maksymalnie po jednej rundzie tracą większość swoich walorów.
Transfery uzależnione w klubie są od tego kogo uda się sprzedać a takich piłkarzy w kadrze mamy obecnie w liczbie sztuk jeden. Bez pieniędzy o których pisałem w jednym z postów w granicach 10 mln euro łącznie na najbliższe dwa okienka będziemy w dalszym ciągu obniżać loty w Ekstraklasie. My musimy budować drużynę od nowa i trudno moim zdaniem perspektywicznie patrzeć na to kogo potencjalnie Wisła chce sprowadzić - jeżeli Bednarz sondował w ostatnim czasie możliwość sprowadzenia takich grajków jak Ćwielong czy Łukasiewicz to ja pozostawiam to bez komentarza - jednym słowem idzie nowa jakość.
Probierz napalił się na dwójkę zawodników Pazdana i Kupisza - nie oceniam ich poziomu sportowego ale będzie dla mnie jasnym sygnałem ewentualne sprowadzenie tych graczy, że trener ma silną pozycję i są jakieś środki w kasie do wydania. Pożyjemy zobaczymy, cudów wymagać po Bednarzu nie ma sensu wszak ten gość od ostatniego zwolnienia z Wisły był na bezrobociu to świadczy o tym jakim jest wybitnym fachowcem po drugie gość nie ma żadnych kontaktów poza granicami Polski.
Co do siatki skautów to jest dobre jak ma się kasę na spożytkowanie ich pracy a jeśli nie to w klubie są to zbędne etaty - ilu zawodników ostatnimi czasy zostało sprowadzonych z polecenia skauta do Wisły poza szrotem Kapki dwa lata temu.
Ostatnio edytowane przez Merkury : 09.05.2012 o godz. 22:31.
Odpowiedz cytując