jova napisał(a):

Oglądałeś może Ligę+Ekstra gdy gościem był Bednarz? Zapytano go o Chrapka i jeszcze jakiegoś wypożyczonego chłopaka. Gdy odpowiedział na proste, ogólne pytania dotyczące tych zawodników, prowadzący wyjaśnił dlaczego o nich pytał. Bo gdy w L+E gościem był Valckx, zapytany o wypożyczonego Mączyńskiego, zupełnie nie kojarzył o kogo chodzi...
Także z efektywnością tej siatki skautów różnie mogło być.
|
Tak, widziałem to, ale co innego zwolnić skautów i znaleźć innych oddelegowując ich do śledzenia lig regionalnych i 1. ligi, a co innego zwolnić i nikogo nie zatrudniać. Zostajemy z trzema skautami. To mnie martwi jeżeli chodzi o ten aspekt.
Co ciekawe ktoś oglądał tego Gajosa. Tak z ciekawości szukam o nim od jakiegoś informacji i wygląda na to, że strzela i asystuje nadal. Po tych kilku filmikach na YT (wiem, że to złe źródło, ale nie mam lepszego ; )) myślę, że warto byłoby go zaprosić na testy do nas. Jednak najlepszą dla mnie rekomendacją jest to, że podobno jest polecany przez samego Błaszcza. Jeżeli naprawdę się nim interesujemy to warto się pośpieszyć bo może wyjmie go ktoś inny.
Z 3. ligi (aktualna 2. liga) przychodził do nas Boguski.
czesiu napisał(a):

Jirsak dostanie kontrakt? Ciekawe za co? No, bo chyba nie za tą 1 ( słownie jedną bramkę) z Podbeskidziem? żenada co dzieje w naszym klubie.
|
Rezerwowy piłkarz grający na kilku pozycjach i zarabiający (pod tym tylko warunkiem) odpowiednie pieniądze to nie jest zły pomysł. Od jakiegoś czasu mówiłem, że chciałbym, aby ktoś go sprawdził jako prawego skrzydłowego. Te mecze na prawej obronie nie były wybitne w obronie, ale dużo bardziej aktywny w ofensywie był niż grając w środku. To mnie utwierdza w przekonaniu, że warto, aby Probierz go sprawdził na prawym skrzydle.