Wyświetl pojedynczy post
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2012, 18:22
Baala napisał(a):Wyświetl post
Brud - jest niezwykle słaby i należy się go pozbyć by zwyczajnie miejsca nie blokował. Już niejaki Kamil Rado był lepszy od niego a obecnie jest bodaj w II lidze rezerwowym.
Właśnie wróciłem z meczu Garbarni - potwierdzam, Rado cały mecz na ławce

Baala napisał(a):Wyświetl post
Jirsak - jak o środkowym pomocniku grającym już 5 lat w klubie nie można powiedzieć, że to jest lider, ba że to jest podstawowy zawodnik to należy pożegnać się z takim bez żalu.
Znajdź lepszego za darmo.

elliot_ness napisał(a):Wyświetl post
Cywka został zwolniony z Readingu Majewski z Nottingham to ciekawa opcja Sznaucer nosi się z zamiarem powrotu do kraju a młodych bramkarzy za granicą jest mnóstwo i to tych pochodzących z Polski. Tylko czy Bednarz ma jakiś plan Czy znów będzie liczył na zawodników z kartą na ręku (dobrych i mało wymagających jeśli chodzi o zarobki)
Cywka - dobry kierunek.
Majewski - ma chłop markę na wyspach. Na jego miejscu nawet bym nie rozważał powrotu.
Sznaucer - nigdy nie widziałem jak gra.

Bramkarze - na wspomnianym wyżej meczu Garbarni jedyny wyróżniający się piłkarz to właśnie bramkarz, Krzysztof Żylski. (nie to, że by się nadawał do Wisły. Taka ciekawostka)

Abel2505 napisał(a):Wyświetl post
Ja się dziwię że to nazwisko nie padło: Darek Dudka. Auxerre raczej spadnie z ligi i Darek pewnie odejdzie stamtąd. Dla nas było by to duże wzmocnienie. Co myślicie?
Podstawowy zawodnik z Ligue 1, wyróżniający się w swojej drużynie? Jeśli pójdzie na wschód, to do Hamburga albo do Bremy.
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 09.05.2012 o godz. 18:28.
.
Odpowiedz cytując