Wyświetl pojedynczy post
mee
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2012, 17:42
Celeban? Jemu już palma odbiła więc dajcie spokój... Niech jedzie do Turcji na ławę.
Może Mila :-]. Oddamy Gułę i Jirśaka w pakiecie . Zresztą wiadomo że gdzie nasi nie przejdą to i tak od nowego sezony będą się świetnie prezentować .
Pooceniam sobie wszystkich:
Bramkarze - tu nie masie co czepiać, jest przyzwoicie więc po co mieszać
Paljić - jego odsunięcia od druzyny nie rozumiem, słaby ale walczak więc nie wiem o co chodzi z tym że sie nie przykłada ? out
Diaz - wiadomo
Bonanza - nie wiem czy doczekamy się kiedyś że przestanie się kopac po czole, zawsze jak juz kładę na nim lagę to zagra przyzwoicie. Jak gra... kontuzje - czyli out
Chavez - jak dla mnie może zostać, w formie solidny przyszedł za niewielkie raczej pieniądze
Czekaj - wiadomo - lepszy od Jaliensa, tylko te kontuzje...
Jaliens - out
Lamey - out
Jovanović - zostaje, jeszcze rok dałbym mu szansę
Nunez - gwiazdor, może i ma umiejętności, ale symuluje i jest wolny jak... - out
Meleks - wiadomo, może zostanie, chyba że Wisła puści Go po kosztach co byłoby szczytem debilizmu
Garguła, Jirśak - niech mi ktoś powie że jak pójdą do innego klubu w Polsce to nie będą w pierwszym składzie - niech idą...
Małecki - za Probierza zrobił się jakiś inny na tym boisku, ale czy lepszy...
Kirm - tak jak Bonanza, jak już mam Go serdecznie dość to akurat dośrodkuje ładnie - out!!!
Iliev - musi zostać - NIKT tak w miejscu nie wkręca obrońców w naszej lidze, niech zostanie choćby popatrzeć :d

Biton - wiadomo
Genkow - w sam raz dla Brozia na ścianę - zostaje
Boguski - jak skończy już szkołę to może wrócić do treningów

Generalnie jesteśmy w czarnej d...
Odpowiedz cytując