Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2012, 23:11
Kamyk napisał(a):Wyświetl post
Bardzo dobre słowa i tekst. Z tym,że on nie był moim prezydentem i tyle, ale szanuję każde poglądy.
Szanuję te osoby, które zginęły w katastrofie. Tragedia na prawdę wielka ale proszę zostaw już tych ruskich w spokoju (nie lubię ich, żeby nie było.)
Widzę, że jednak mnie nie rozumiesz. Ja do Rosjan nic nie mam, jak widać po ostatnich protestach tam też są rozsądni Ludzie. Nie tylko nawet rozsądni ale wręcz do szaleństwa odważni w głoszeniu prawdy, co pokazały lata komuny gdzie Osoby pokroju Natalii Gorbaniewskiej, Władimira Bukowskiego, czy z drugiej strony (bo nie mogę pojąć Jego późniejszego uwielbienia dla Putina) Aleksandra Sołżenicyna ryzykowali znacznie większe szykany, aniżeli "gwarantowane" tutaj przez sowieckich kacyków. Szanuje tych Ludzi. Nie szanuje władz sowieckich, czy rosyjskich, które zazwyczaj dążą do uzależnienia i podporządkowania sobie krajów sąsiedzkich. Władz, które są zdolne posunąć się do najgorszych zbrodni aby "chronić swoje intersy" vide zabójstwo Politkowskiej, Litwinienki, zamachy bombowe przed II wojną czeczeńską, w których najprawdopodobniej maczały łapska służby FSB.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 08.05.2012 o godz. 23:13.
Odpowiedz cytując