Wyświetl pojedynczy post
thomasson
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2012, 22:37
Watts napisał(a):Wyświetl post
Mi w zasadzie został angielski rozszerzony, z którego celuję w przedział 95-100 i nie mogę dać dupska. W piątek WOS rozszerzony, który w zasadzie wziąłem na doczepkę i sam nie wiem, po co, nic na razie nie umiem Angielski ustny 15.05, też powinna być pestka - kończę polskim ustnym 23.05. W sumie dobrze, bo przez tydzień po ustnej z angola zamknę się w pokoju z książkami do prezentacji i jakoś to ogarnę. Gdybym miał między pisemnymi, to chyba bym się nie wyrobił ze swoim leniem
na początku śmiałem się z kolegów którzy mają ustny polski na 23-ego, ale teraz to im tak tego zazdroszczę... mogą spokojnie zabrać się za to jak będa już po wszystkich pisemnych, a jako że ja mam jutro to juz drugi dzień siedzę (wcześniej trzeba było lektury doczytać ) i nie mogę się skupić na tym co jest mi naprawdę potrzebne, no i jeszcze ten mój leń, zabójczy ale za to 16.05 będę już wolny po ustnym angolu
no ale co do jutrzejszej prezentacji to

PS wybaczcie jeśli piszę bez sensu ale 10 godzin robienia prezentacji robi swoje
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
Odpowiedz cytując