comek napisał(a):

mi wystarczą tylko Głowacki, Pazdan, Dudu, Skorupski + to co jest w zespole. To są zawodnicy przeciętni, ale na ligę wystarczy, każdy o tym wie.
Głowacki. Pazdan, Dudu przychodzą za darmo, do tego myślę około 700tys. Euro za Skorupskiego, to jest dużo!?
|
Tak to jest dużo, bramkarza można znajść za darmo i lepszego od Pareiko lub takiego samego w późnym wieku, takich jest kupę to mają zaraz kończyć kariery a młody gorszy bo doświadczenia brakuje. Pazdan nie potrafi rozegrać piłki a tak wygląda football w Krakowie mimo różnych trenerów, nigdy nie byliśmy gorszym zespołem(tzn: zawsze ładnie oglądało się Wisłe, miło dla oka), spore posiadanie piłki, sytuacje itd.
Puyol też nie jest szybki i technicznie przy Pique wygląda jak łamaga a gra lepiej. Jestem za Głowackim ale ten kontuzje, jedna kontuzja i kariera jego stanie na włosku. Olkowski młody i dlatego powinniśmy go kupić, teraz już jest zarezerwowany przez lepsze kluby. Dudu był ogrywany przez Ilieva chyba parenaście razy, w ofensywie good, ale obrońca ma być skuteczny w defensywie, później dochodzą dośrodkowania itd.