Wyświetl pojedynczy post
Wertian
Senior Member

Od: 02.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2012, 08:54
dawiss napisał(a):Wyświetl post
Abstrahując od nazwisk... Sam Bednarz, który chce słynąć z prawdomówności, powiedział, że kasa na transfery jest i to całkiem niezła. O czym Ty więc mówisz? Mam wierzyć Tobie czy jemu? Napisz skąd czerpiesz swoją wiedzę.
Tak zapowiadał w swoim sławetnym expose i ja tez w to wierzę. W ostatnich oknach zresztą wielkich zakupów nie było bo i nie było tak naglącej jak teraz potrzeby. Zważywszy na sytuację finansową obecnie w Polonii czy Śląsku... niczego bym nie wykluczał.

Co do Jirsaka...zadziwia mnie na tym forum jedno od dawna już - jak łatwo odmawia się piłkarzom umiejętności. To prawa, że Jirsak stanowi pewną patologię bo przez 5 lat nigdy przez dłuższy czas nie był zawodnikiem podstawowego składu... ale, kto wie, może Probierz (w którego umijętności trenerskie też wielu tu nie wierzy zresztą) znajdzie na niego sposób... i po czasach posuchy zacznie grać na odpowiednim poziomie. Zieńczuk przed sezonem kiedy każdy kontakt z piłką kończył się bramką też nie błyszczał. Piłkarskie ziarno musi trafić na odpowiedni grunt w odpowiednich okolicznościach by wykiełkowało. Może Jirsak jest tylko trudny w hodowli ale potencjał posiada...
"Not to touch the earth not to see the sun"
Odpowiedz cytując