Cytat:
Wiecie co jest najlepsze? Że teraz wszyscy mówią jacy to oni nie są "trendi", że naszą kadrę mają w dupce, a potem przyjdzie E2012 i pewnie tak z 14 milionów będzie oglądać mecz otwarcia Polska - Grecja
|
Ja też będę oglądał ten mecz chociaż tak jak napisałeś kadrę PZPNu mam w dupie, będę oglądał bo mimo iż mam 20 lat to prawdopodobnie za mojej "kadencji" na tym pojeba.ym świecie druga taka impreza się już w Polsce nie odbędzie. Jeden z użytkowników zakazanego forum dobrze napisał że PZPN spier.olił nam wydarzenie które powinniśmy z sentymentem wspominać do końca życia

.
Cytat:
|
Nic tylko czekać aż Mistrzostwo Świata zdobędzie reprezentacja Kataru, czy Bahrajnu złożona z 22 naturalizowanych Brazylijczyków. Jeśli pasuje Ci takie rozwiązanie, do jakiego zmierza FIFA i UEFA to tylko "pogratulować" podejścia.
|
Paradoksalnie w wielu bogatych krajach arabskich które mogłyby sobie pozwolić na tego typu praktyki jest to niemożliwe ponieważ żeby dostać obywatelstwo trzeba np. wykazać że jest się arabem w kilku pokoleniach wstecz

( nie wiem jak jest z Katarem i Bahrajnem które wymieniłeś

)