Wyświetl pojedynczy post
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2012, 15:12
Jak się okazało Cupiał chciał mieć ciastko bardzo tanim kosztem. Jeżeli jest ktoś kto sądzi, że latem sprowadziliśmy zawodników, których chciał trener i dyrektor sportowy jest w błędzie - sam fakt ilości wypożyczeń świadczył, że obiecanki naszego właściciela z Myślenic to tylko słowa bez pokrycia. To jest jawne robienie ludzi w balona, gość był i jest w dalszym ciągu mentalnym cinkciarzem i nic tego dla mnie nie zmieni dodatkowo otaczającym się ludźmi z minionej epoki. Bednarz sam sobie zaprzecza mówi o pozyskiwaniu perspektywicznych zawodników na lata a chce takiego Brożka czy Głowackiego - zawodników dla mnie przegranych uczestniczących we wszystkich największych blamażach w europejskich pucharach.
Kolejna sprawa widać, że Legionista zamiast wyciągać wnioski ze swojej poprzedniej przygody w Wiśle jak również tego co dzieje się dookoła robi i mówi to samo co kiedyś. Wojciechowski kupował zawodników z Bełchatowa, Górników - nomen omen Polaków i co teraz zwija interes także gratuluje pomysłu Panu dyrektorowi. Trzeba sobie jasno jeszcze jedną rzecz uświadomić w Polsce nie mamy dobrych obrońców poza jednym może dwoma nazwiskami - reszta to szrot ogrywany w Europie przez każdego.
Bez jakości na skrzydłach i ataku możemy sobie różne bajki opowiadać i pisać, że ważna jest walka etc.. sranie w banie wychodząc na boisko to jest normalne że się walczy to ich praca ale różnicę robią umiejętności a tych obecni kopacze Wisły nie mają. Taki Wilk ma więcej strat niż przechwytów - przecieram oczy widząc jak on kaleczy grę, jak ktoś taki mógł trafić do Wisły. To są właśnie transfery Towarzysza Kapki także ja już wiem co nas będzie czekać.
Ostatnio edytowane przez Merkury : 07.05.2012 o godz. 15:14.
Odpowiedz cytując