Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.05.2012, 21:32
willow napisał(a):Wyświetl post

Szmaciarstwo i tyle.
Ja .......e, jak Ty łatwo definiujesz.Od razu zaznaczam, na meczu nie byłem - dopiero na 2 połowę udało mi się dotrzeć do domu i powiem Ci..takiej nerwówki to dawno nie miałem - tak więc zrozum ludzi.Każdy albo prawie każdy, chciał tego mistrza dla Śląska a wyglądało to tak, że strzelimy tego gola w samej końcówce tak więc mogło ludzi ponieść i to nie powód by kogokolwiek od szmat wyzywać.

A co do meczu - widziałem tylko drugą połowę - gratulacje że zagrali tak że nikt nie będzie się mógł dopieprzyć że się podłożyli, no i gratulacje że jednak tego gola nie strzelili
To na pewno nie ten dzień ale...słabiutki ten Śląsk strasznie - zresztą nie tylko dziś ale całą rundę.

nesta napisał(a):Wyświetl post
Nie chce tu nic sugerowac, ale dziwnym trafem padl wynik jakiego wszyscy sie spodziewali. Dziekuje dobranoc.
To nie sugeruj.Dziś widzę same wały - City miało wygrać - wygrało - Anderlecht potrzebował punktu do mistrzostwa - zdobył, Fortuna punktu do playofów do 1 bundesligi, zdobyła, Juventus 2-0 jak widzę....ja .......e, wszyscy kręcą:/
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 06.05.2012 o godz. 21:39.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując