Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.05.2012, 19:51
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
Chciałbym z tego miejsca pozdrowić wszystkich przerzutów i kibiców sukcesu z sektora C. .... wam w dupę.

"Wisła gra słabo w tym sezonie? A ..... Pokibicuje komuś, kto ma szansę na mistrza!"

"Piłkarze Wisły grają do końca i walczą o punkty? A ....! Pogwiżdżę na nich!"

Dawno nie byłem taki wku... po meczu. Porażki z Lechią, z Górnikiem, z Polonią, z Podbeskidziem - zdarza się. Niektórzy kibice muszą z tym żyć przez cały czas, ja mam szczęście, że jestem z Krakowa i kibicuję Wiśle, bo mogę oglądać sukcesy; ale porażki się zdarzają. Słabi piłkarze się zdarzają. Nieudane sezon przytrafiają się wszystkim. Ale dzisiaj to był szczyt. Takiej żenady jak w końcówce dzisiejszego meczu nigdy nie widziałem. Komuś się chyba pojebało w głowie. Ku... nawet nie wiem co napisać. Pamiętacie jak wieszaliście Reymana na plocie? Bądźcie godni podania ręki, kojarzycie takie hasło? Tak? No to jesteście warci kopnięcia w dupę, a nie podania ręki.

Brawo dla piłkarzy. Po raz pierwszy od bardzo dawna - brawo Małecki. Zagrałeś chłopie słaby mecz, ale przynajmniej pokazałeś, że jesteś prawdziwym Wiślakiem, a nie wydmuszką, która sobie wybiera kiedy Wisła jest dla Ciebie ważna, a kiedy wolisz pokibicować komuś innemu.

Co by było jakby ten młody chłopak strzelił w końcówce bramkę? Co? Wielcy Fanatycy lżyli by piłkarza Wisły za to, że... wchodzi na boisko i walczy? Że strzela gole dla klubu w którym gra? Który rzekomo ci wielcy fanatycy kochają?
nagle zachciało im sie grac w ostatnim meczu ,ambicja ,gdzie ....a byli pare dni temu w zabrzu,w chorzowie dalej wymieniac wiec skoncz .......ic frazesy w tej ostatniej akurat kolejce ,a tak w zasadzie to Iliev jakby chciał to podejrzewam zeby .......nął bramę w ostatniej akcji
Odpowiedz cytując