|
Wypowiedzi na tym forum bywają tak słabe, że zrzucam to na karb zmęczenia psychicznego kibiców po tym sezonie. Mianowicie, czemu wy wszystko zawsze najlepiej wiecie. Znacie kulisy, wiecie co się dzieje w szatni, na treningach, w prywatnych rozmowach piłkarzy, trenerów itd.? Do wszystkiego dorabiacie swoją interpretację i bierzecie ją za pewnik. Ja np. nie uważam, że Paljic przywrócony, bo sobie Probierz wykalkulował, że brakuje mu obrońców. Przecież na LO może zagrać Nunez, albo nawet cofnięty Kirm. A w pomocy ma tylu zawodników do załatania dziury po wyżej wymienionych, że wcale nie musi uciekać się do nadszarpującej wizerunek trenera desperacji z przywracaniem "nieangażującego się" zawodniika. Tym bardziej, że gramy o nic.
A co powiecie na taką wersję: Dragan jako jedyny z zawieszonych porozmawiał po tym z trenerem, pokajał się, zachował się pozytywnie a reszta zlała sprawę sikiem prostym i ijeszcze się puszyła? Mogło tak być? mogło. Nie wiem tego, ale to też jest interpretacja wydarzeń, która od razu stawia w innym świetle zarówno trenera jak i zawodnika.
PS: Nawet wydaje mi się, że Paljic dzisiaj nie zagra.
|