Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.05.2012, 12:46
Szpen napisał(a):Wyświetl post
Pospieszalski to cieć, co widać po powyższym.
Druga sprawa. Jeżeli nie danie koncesji Trwam to sprawa polityczna, to jak można nazwać ciągłą presję, marsze i ten cały kabaret jaki się wokół tego kręci? To jest dopiero polityczne! srednio Trwam ma 0,10 proc. udziału w tynku telewizyjnym, a wychodzi na ulice pod szyldem GP tysiące osób.
Jeśli chodzi o pierwsze to ja nic nie widzę ale jeśli rozwiniesz to może zobaczę.
Jeśli chodzi o drugie to widzę że to jakaś bzdura. Jeśli ktoś decyzją polityczną pozbawia Cię Twoich praw to Twoim zdaniem pozbawiony tych praw nie ma prawa protestować w sposób polityczny przeciwko tej decyzji aby nie narazic sie na oskarżenie o upolitycznianie To jakiś nonsens. Prosty przepis na państwo totalitarne. A jeśli chodzi o zdanie drugie: nigdy w życiu nie ogladałem TV Trwam, ale podpisałem się pod protestem w sprawie nieprzyznania jej koncesji właśnie dlatego że uważam, iż była to decyzja czysto polityczna, której celem była monopolizacja przez jedną opcję środków przekazu. I moim zdaniem każdy uczciwy człowiek (nawet jeśli nie ogląda TV Trwam) powinien zachować się dokładnie w ten sam sposób.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 06.05.2012 o godz. 12:49.