Dzień dobry,
właśnie zamknąłem wam kolejny temat nie na złość, tylko ostrzegałem dziś w temacie zgodowym, że obrażanie i wyzwanie użytkowników będzie banowane bez zbędnego ostrzegania, skończyło się pobłażanie!
Dość tego dobrego, rozumiem rzeczową dyskusję na argumenty, wymianę zdań ale wy chyba nie do końca rozumiecie co to znaczy dyskusja! Jeżeli co drugi post to stek wyzwisk pod adresem poprzednika. Owszem forum jest dla Was wszystkich, służy dyskusją na różne tematy i wymianą poglądów - ale jak wspomniałem obrażanie i wulgarne wypowiedzi w stosunku do innych osób biorących udział w rozmowie będzie karane banem.
Ile razy można wałkować temat jutrzejszego meczu, to już jest nudne i nie prowadzi do niczego dobrego, a tworzą się tylko podziały i konflikty.
Wszystko wyjaśni się jutro około godziny 19 i o tym kto zostanie mistrzem Polski zadecydują piłkarze na boisku a nie forumowicze sprzed monitora!
Zdaję sobie sprawę z tego, że cześć forumowiczów z jutrzejszego wyniku nie będzie zadowolona, część będzie ( co widać było po postach w temacie meczowym oraz zgodowym) więc zastanawiam się nad tym w ogóle będzie sens otwierania tych tematów jutro czy może poczekamy z tym do poniedziałku?
Ostrzegam od razu, że jeżeli w temacie Ekstraklasa również będzie dochodzić do kłótni i wyzwisk na temat naszego meczu ten temat też zostanie zamknięty!
Dyskusja dyskusją ale szanujmy się Panowie i Panie, o nic więcej nie proszę
Ze sportowym pozdrowieniem.
P.S Teraz możecie mnie zlinczować za zamknięcie Wam tematów.
Masz rację
Devonisch. Mój błąd.