Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2012, 12:34
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
iirytuje mnie tylko to wasze zgrywanie obojętności, gdy nie idzie. Szczególnie że ma się wrażenie, że w rzeczywistości wściekacie się jak każdy normalny człowiek.
Martin, ale jaka obojętność? Ja jestem wściekły i zdruzgotany, że tak zjebali pewny dublet. I nie mogę się doczekać na mecz z Kielcami, żeby im za to soczyście podziękować.

Oddzielam po prostu co innego. Parę razy spotkałem się tutaj czy na Shoutboxie (czy jak to się tam pisze) z tekstem, że to warszawskie płaczki ryczą, że Wisełka się układa ze Śląskiem jak w starych dobrych czasach. Otóż wyjaśniam, że my mamy ten mecz serdecznie w dupie, bo nawet jeśli się nie ułożycie to my nie damy rady Kielcom. O czym tu w ogóle gadać? Sfrajerzyli nasi sezon i dla nas możecie wygrać ze Śląskiem 6-0 albo przegrać 0-8. Mamy to serdecznie w dupie, bo od 17 interesować nas będzie wyłącznie 'dziekowanie' piłkarzom za przegranie sezonu.

Płakałbym i sie wkurzał, że sprzedajecie mecz Śląskowi, gdybyśmy byli w sytuacji Lecha (fantastyczny finisz, ewidentnie najlepsza piłka pod koniec sezonu, wielki pościg, tytuł na wyciągnięcie ręki i.... niesportowa gra dwóch rywali). A tak? My przegraliśmy tytuł wyłącznie przez własną niemoc. Reszta ligi kompletnie nie miała znaczenia. Przegraliśmy go sami ze sobą.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując