Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Edson
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2012, 02:09
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
gizmowisla, ewidentnie cos pod kopula masz nie tak. Matke Ci jakis lechista czy legionista zgwalcil, ze tak wariujesz? Rodziece nie kochali? Wujek gwalcil? Rowiesnicy kpili?
Nienawidze, nienawidze, trolle, trolle, bufony, bufony, grhhh, grhhh, hau hau, hau hau
Nie jestes normalny. Nie wiem, moze musisz sobie kreowac sztucznych wrogow by nadac twojemu biednemu zyciu choc namiastke sensu.
Nie wiem, wiem ze normalny czlowiek tak sie nie zachowuje i takich bzdur nie pisze.

Tak dla twojej wiadomosci; ultrasi sa wszedzie tacy sami. Jedyne co Cie rozni od ultrasa legijnego czy ruchowego, to to ze... oddajesz czesc "fladze o innym kolorze".
Bobek, on pewnie jest pijany. Na trzeźwo nawet psychol by takich rzeczy nie pisał. A co do warszawiaków i poznaniaków wypowiadających się na tym forum: Skoro mają posłanniczą misję oświecania nas swoimi mądrościami to niech tak robią. Oni tylko czekają, aż ktoś jak gizmo ich zwyzywa, a wtedy zacierają ręce, że z braku argumentów ktoś sięgnął po swoją wunderwaffe i ich zbluzgał. Trzeba się przygotować na to, że w niedzielę będzie ich tu 10 razy tyle co teraz (bo pewnie kibice Ruchu też tu zawitają) i będą pisać, że nie mamy honoru, sprzedaliśmy mecz itp. Ale wtedy będą się przekomarzać sami ze sobą, bo my będziemy na rynku ze Śląskiem świętować
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
Odpowiedz cytując