Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2012, 00:56
gizmowisla, ewidentnie cos pod kopula masz nie tak. Matke Ci jakis lechista czy legionista zgwalcil, ze tak wariujesz? Rodziece nie kochali? Wujek gwalcil? Rowiesnicy kpili?
Nienawidze, nienawidze, trolle, trolle, bufony, bufony, grhhh, grhhh, hau hau, hau hau
Nie jestes normalny. Nie wiem, moze musisz sobie kreowac sztucznych wrogow by nadac twojemu biednemu zyciu choc namiastke sensu.
Nie wiem, wiem ze normalny czlowiek tak sie nie zachowuje i takich bzdur nie pisze.

Tak dla twojej wiadomosci; ultrasi sa wszedzie tacy sami. Jedyne co Cie rozni od ultrasa legijnego czy ruchowego, to to ze... oddajesz czesc "fladze o innym kolorze".

---------------------------------------------------------------------------------------------

Niektorzy chyba nie pojmuja co znacza dla Lecha te puchary. Albo inaczej, co moga znaczyc. Lech ma bardzo dobry wspolczynnik, 22 pkt. Dawno juz zaden polski zespol nie mial tak korzystnej sytuacji jak Lech; ma on zagwarantowane rozstawienie w kazdej rundzie el. LE. Mowiac prosciej, zadnymi Spartakami, Apoelami i Tottenhamami martwic sie nie musi.
No wiec, drugi rok z rzedu bez pucharow majac taki wspolczynnik to bylby dla nich dramat, niemal ze zmarnotrawienie niedawnych swietnych wystepow pucharowych. I bylo tego blisko. Stad ich euforia jest zrozumiala.
Oczywiscie rozstawienie niczego nie przesadza, ale... bardzo ulatwia sprawe. Drzwi do fazy grupowej sa na wpol otwarte. A tam czekaja kolejne miliony i kolejne punkty rankingowe. Te puchary to punkt graniczny, bez nich Lech musialby strasznie ciac budzet (co nie jest tajemnica, Rutkowski o tym ciagle gadal), z nimi Lech moze zachowac (+ -) obecny poziom. Czyli, zakwalifikowanie sie do pucharow oznacza ze jak na razie ciec* w Lechu nie bedzie.

*
No chyba ze za takowe uznamy pozbywanie sie zmanierowanych gwiazdeczek typu Wojtkowiak, Stilic czy Arboleda.
Wlasciwie jedyne ich powazne oslabienie to bedzie Rudnevs.
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 05.05.2012 o godz. 01:20.
Odpowiedz cytując