Media już piszą o tym, że Wisła miałaby się "podłożyć", ale nikt nie pomyślał, że to motywacja kibiców dla zawodników? Drogie media, jak kibice prosili zawodników, aby dali z siebie wszystko to mieliśmy takie Derby na Kałuży, albo mecze z Górnikiem i Podbeskidziem przegrane na Reymonta. Teraz na przekór z ironią wszyscy wołają "tylko przegrana", aby wywołać w naszych asach sportową złość. Jak widać po wypowiedziach Wilka i Garguły oraz decyzjach Probierza zamierzają ten mecz potraktować bardzo poważnie. A to wszystko dzięki tej nietypowej motywacji! Zawodnicy w tym sezonie robią zawsze na odwrót jak kibice chcą. Szkoda, że dopiero kibice w ostatniej kolejce zdali sobie z tego sprawę. Nie jest za późno. Nie martwcie się Legioniści, Lechici oraz kibice Ruchu, takie słowa to motywacja dla naszych gwiazd, akt desperacji!
Jeżeli tęsknicie za Lameyem, Paljiciem, Jaliensem i Bitonem to mam dla was doskonałą wiadomość! Dwóm pierwszym kończą się kontrakty. Możecie się wzmocnić! Przedostatniego piłkarza Wisła byłaby pewnie skłonna sprzedać za jedyne 800 tysięcy euro. A ostatni ma kwotę odstępnego 1.5 mln euro. Zobaczcie ile Wisła robi dobrego dla innych - pozbywa się takich dobrych piłkarzy!
sq napisał(a):

kacpaw91
Ad.1 i 2 - przecież napisałem że chodziło o fora więc czego nie rozumiesz - nie piszę o zachowaniu, wypowiedziach piłkarzy bo aż takimi debilami nie są żeby wypowiadać się publicznie o odpuszczaniu meczu. I powtórzę. Chodzi mi o fora. Bo jeśli idzie o mecz... to też uważam że Wisła przegra z powodu że jest słabsza od obecnego Śląska. Młodzi z ME powalczą, żeby się pokazać, ale umiejętności im nie wystarczy.
|
Czytaj wyżej.
sq napisał(a):

|
Ad 3. Oficjalna to chyba http://www.wisla.krakow.pl ? no bo o tej piszę.I nie wmawiaj mi że napis: "ŚWIĘTUJ Z NAMI! WISŁA PANY" odnosi się do udanego sezonu Wisły.
|
Cracovia spadła, wygraliśmy ostatnie Derby na kilka/kilkanaście następnych lat. Nie ma powodu do świętowania?