palikot napisał(a):

Powiedz mi mistrzu jak sobie to wyobrażasz, że przyszedł gość i na wstępie nieznając ludzi ich wyrzuca? 
Nie wiem czy potraficie wydedukować, ale Probierz siedzi dopiero 2 miesiące, i jak miał ich wywalić na początku? Pomyślcie trochę zanim palniecie głupotę. Poznał się, zobaczył z jakim zaangażowaniem podchodzą do tematu, do treningów, do meczów i wyciągnął konsekwencje. Ja go popieram, argumentując w taki sam sposób jak Probierz w wywiadzie.
|
.......icie hipolicie
Po pierwsze trener wiedział jaki klub obejmuje, w jakiej sytuacji, z jaką kadrą, jakie tutaj są cele - nie jest to klub z Uzbekistanu czy innej Mongoli o której nic nie wiedział.
Facet po dwóch miesiącach widzi to co nie chciał widzieć Maskant, a my kibice widzimy to od początku sezonu. Sorry to nie jest XIX wiek, nie żyjemy w ziemiankach, ani nie obrzucamy się sraką siedząc na drzewie. Wstarczy włączyć kilka poprzednich meczów 2-3, no góra 4, gdzie praktycznie cała trójka obrońców pokazuje że się nie nadaje do niczego, nawet do kręcenia waty na sektorze rodzinnym. Ani Jaliens, Lamey, ani nigdy do Palica nie byłem przekonany kiedy był forowany kosztem Piotra Brożka, bo niby jak piłkarz który całą kariere pląta się po 2 Bundeslidze ma być ogniwem dla klubu z aspiracjami o LM, grający w Lidze Europejskiej. Do tego dochodzi wieczny talent Jirsak czy też Kirm który gra coś tylko w reprezentacji. Dlatego piszę że porządki powinien rozpocząć na samym początku, a nie teraz.
Teraz jest to zwykłe mydlenie oczu kibicowi, bo wyników nie ma jak nie było, stylu nie ma jak nie było, więc lipton trochę bo trzeba się wybielić, bo wychodzi na to że Kaziu,wiecej zrobił odemnie.
Facet wiedział co robi i co bierze, i jaka odpowiedzialność będzie na nim spoczywać.
Zwykły hochsztapler co inkasuje ładne sumki z klubu - w CV powinnien wpisywać sobie na pierwszej pozycji odpadnięcie z Ligi Europejskiej z zespołem z Kazachstanu.