Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Edson
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2012, 20:27
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście, nie będziesz polemizował, bowiem meczu nie widziałeś i nie masz na ten temat nic do powiedzenia, poza przekonaniem o wiecznym pokrzywdzeniu, które jest ślicznym, pięknym argumentem w Twojej głowie, żeby zaprzeczyć temu, czym faktycznie jest wystawienie się WKSowi.
Psycholog od 7-miu boleści się znalazł Czytałeś moje wcześniejsze posty Jakbyś to zrobił to byś wiedział, że ten który cytujesz jest kontynuacją paru wcześniejszych i zaskoczę Cię, ale mecz Lech-Zagłębie z 2010r. widziałem od 1 do 90 min i nie uważam, że Zagłębie gryzło trawę i grało na 100%. Nie czuję się też pokrzywdzony, że lubinianie przegrali 0:2. Skoro nie potrafi się zachować 100% koncentracji w derbach w przedostatniej kolejce i strzela się samobója w 90min to na mistrza się nie zasługuje.

I o jakim wystawieniu się WKSowi mówisz? Nie kibice grają tylko piłkarze i to od nich zależy jak skończy się mecz. A to, że wszyscy kibice Wisły chcą, by to Śląsk był Mistrzem zamiast Ruchu, Lecha czy Legii to chyba zrozumiałe.
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
Odpowiedz cytując