Proud napisał(a):

Zawiodłem się na Probierzu.
Dla mnie to wygląda tak, że brak wyników trener próbuje zcedować na piłkarzy.
A nie oszukujmy się, Wisła pod wodzą Probierza nie ma ani wyników, ani stylu. Gramy beznadziejnie.
O ile Maaskant nie miał stylu, ale miał wyniki (puchary, Mistrzostwo), Moskal nie miał za bardzo wyników, ale Wisła pod Jego wodzą grała naprawdę ciekawą piłkę to za Probierza nic zupełnie nie funkcjonuje...
|
Mówiąc w wywiadzie, że całą sytuacje bierze na siebie? Zarzucasz mu schizofrenie?
Pamiętam gwizdy ludzi z pewnego sektora na pewnym meczu z poprzedniej rundy i wielkie oburzenie, jak to gwiazdki "przeszły obok" meczu. Dzisiaj się ich natomiast broni, po jawnym olaniu meczu, nie tylko ostatniego. BRAWO!!!
TEDAN napisał(a):

A ten całe to gówno odpycha od siebie i próbuje przekazać że to nie jego wina
a było wyjebać jak się obejmowało stanowisko, a teraz to i nawet im na rękę, wcześniejsze wakacje. Noi trener Bahra zwolnił, bo swojego pupilka Jastrzębskiego wjebał. A jak się zmyje z klubu to zostaniemy bez niczego.
|
Powiedz mi mistrzu jak sobie to wyobrażasz, że przyszedł gość i na wstępie nieznając ludzi ich wyrzuca?
Nie wiem czy potraficie wydedukować, ale Probierz siedzi dopiero 2 miesiące, i jak miał ich wywalić na początku? Pomyślcie trochę zanim palniecie głupotę. Poznał się, zobaczył z jakim zaangażowaniem podchodzą do tematu, do treningów, do meczów i wyciągnął konsekwencje. Ja go popieram, argumentując w taki sam sposób jak Probierz w wywiadzie.
A to może wstawi ciebie i rozliczymy go, z tego, jaki styl ma Wisła? Faktycznie po 2 miesiącach, jednym tygodniu treningów bez przerwy i grze co 3 dni, gdzie połowie piłkarzy coś boli, faktycznie można odczuć jego fach
P.s z Ruchem widziałem fajną grę, 60 min. Z Łks-em też tak samo w pucharach... czy to ci czegoś nie mówi?
Nauczcie się. Czy to będzie Masskant, czy Skorża, Brobierz, Moskal, Guardiola, Murinho czy jakiś inny Vicente Del boske, nikt nie gwarantuje zadnej gry a tym bardziej wyników, jeśli ma amatorów mentalnych ps. "jesteśmy profesjonalistami". Uwierzcie na słowo
Boże dzisiejszy dzień to wysyp.... a już nie powiem czego