Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2012, 12:14
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Poważnie, jesteś takim fachowcem, że wiesz, że Zagłebie w tym meczu nie odpuściło ? Powiadasz, że Amika miała Lewandowskiego, ale jak mozna przeczytać w historii tego meczu to miała także Kedziorę (Zagłębie), który wbił sobie w 23 min. samobója zeby juz na początku meczu była luźna atmosfera.
Jakos media nie jechały wtedy po Zagłebiu, że odpuścil mecz a przed meczem nie kazały mu grać na śmierć i życie jak w obecnym przypadku wymaga się od Wisły żeby się pozabijała ze Slaskiem, w interesie Amiki czy Ruchu.

Konkrety. Jakiś link do artykuły bo nie kojarzę nic.

Pamiętam jak chodziłem po forach Zagłębia wtedy bo chciałem zobaczyć jakie jest ich podejście do tego meczu. Przekaz był jasny. Chcieli zepsuć fetę. Nawet jak piłkarze wtedy puścili mecz (w co nie wierze) to kibice na pewno nie.

Ale żyj dalej w tym swoim świecie w którym Wisła jest ZAWSZE pokrzywdzona, media się na niej uparły, wszystkie inne kluby, PZPN i sędziowie.

Edson napisał(a):Wyświetl post
I pewnie to ich "zaangażowanie" sprawiło, że już w 23min Kędziora wpakował swojaka. Potem kuchenki mogły się cofnąć i spokojnie czekać na kontry. Nikt się nie doczepiał, że mecz był ustawiony, ale jego przebieg lekko kontrowersyjny, nie sądzisz

Pomijając w ogóle fakt, że trenerem lubinian był amikowiec Bajor.
Nie był lekko kontrowersyjny. Bo niby co było tam kontrowersyjnego? Samobój? Ot po prostu Zagłębie miało wtedy słabszy zespół i dlatego przegrało.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 04.05.2012 o godz. 12:21.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując