Wyświetl pojedynczy post
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2012, 12:04
Yo Yo napisał(a):Wyświetl post
Uważam, że w naszym przypadku priorytetem powinno być zainwestowanie pieniędzy w szkolenie własnych piłkarzy (infrastruktura sportowa, trenerzy), chociażby po to, żeby piłkarze pierwszej drużyny nie musieli ćwiczyć na korytarzach, żeby były chociaż 3 boiska nadające się do treningu. U nas niestety takich podstaw brakuje.

A do Twojego bełkotu z poprzedniego postu nawet ciężko się odnieść. Wypisałeś ni stąd ni zowąd skład z piłkarzami, którzy już od lat nie grają u nas. Na obronę wstawiasz bramkarza i jeszcze próbujesz przekonywać ludzi do swoich racji.

Na koniec standardowo oskarżenia wobec Czekaja i Bruda. Tylko zauważ, że to nie oni są problemem. Bo ile więcej do gry wnosi Jaliens od Czekaja lub Jirsak od Bruda? Chyba nie muszę przypominać kto i o ile więcej zarabia...
Nikogo do niczego nie przekonuję.

Na obronie miał być Nikola Mijalović. Jeszcze kawy nie wypiłem. Mój błąd

O Czekaju nic nie napisałem, Brud jest piłkarzem kiepskim tak samo jak Jaliens. Żadne to dla mnie pocieszenie że mniej zarabia bo do grania o mistrzostwo się nie nadaje.

Wydaje mi się że czytasz to co chcesz a nie to co ludzie piszą. Chyba że gdzieś tam jest cokolwiek o Czekaju.

Taka jedenastka miała tylko pokazać że narodowość nie ma nic wspólnego z umiejętnościami/zaangażowaniem w grę.

Szkolenie młodzieży jest melodią przyszłości bez gwarancji zysków i efektów my jesteśmy od 15 lat klubem na tu i teraz. Patrząc realnie to liczba sukcesów jest gigantyczna.

IMHO nie chce kiepskich wychowanków kiepskich Polaków i kiepskich Holendrów w drużynie. Taki Czekaj rokuje na przyszłość jestem jego zwolennikiem ale wiecznie młody talent Brud nie oddać strzału który by minął bramkę o mniej niż 15 metrów?

@kacpaw91 zgadzam się z Tobą w końcu głos rozsądku.
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Ajax : 04.05.2012 o godz. 12:11.
Odpowiedz cytując