Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.05.2012, 20:19
Cytat:
Jak pisałem tydzień temu, dwa że Sobol jest do wywalenia
Po pierwsze o takich piłkarzach nie mówi się, że są do "wywalenia" myślę że powinieneś znaleźć inne słowo jeśli Twoim zdaniem Sobol powinien odejść.
Po drugie Sobol to nie jest piłkarz, który bazuje tylko i wyłącznie na tym, że jest silny i dużo biega, to przede wszystkim niesamowita charyzma oraz inteligencja. Z Górnikiem nie zagrał najlepiej ale kto tam zagrał dobrze ? Rzucany z pozycji na pozycje, a to defensywny pomocnik a to prawy obrońca a to stoper... to jest przede wszystkim defensywny pomocnik który wrócił po ciężkiej kontuzji, dał bardzooo dobrą zmianę w derbowym spotkaniu.

Ja uważam, że Sobol jest to piłkarz na tyle wyjątkowy i zasłużony że to on powinien powiedzieć kiedy kończymy. Moim zdaniem on w piłce osiągnął właściwie już wszystko co w tych warunkach mógł zrobić, zdobywał mistrzostwa, grał na mistrzostwach świata, zrobił awans na EURO, brakuje mu tylko awansu do CL aby mógł poczuć się spełniony.

edit: I jeszcze podstawowe pytanie. Widziałeś kiedy kol wiek co w bramce wyprawia Kurto ? Jak obejrzysz sobie skróty meczów MEsy to raczej odechce Ci się dawania szansy Kurcie.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 03.05.2012 o godz. 20:57.
Odpowiedz cytując