Wyświetl pojedynczy post
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.05.2012, 16:29
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
No to jeżeli w ten sposób podejdziemy do sprawy to zamknąć trzeba by było wszystkich od Krawczuka do Janukowycza. A siedzi tylko Tymoszenko. I jeśli to nie jest polityka to co to jest
Ależ ja nie przeczę, że to sprawa w dużej mierze polityczna. Piszę tylko, że nie ma się nad Tymoszenko co litować, bo swoje za uszami ma.
Cytat:
A co ma zmieniać Tyle było gadania że PiS nie radzi sobie z PR no to zaczęli stosować te same techniki które są obowiązujące we wszystkich tzw: krajach demokratycznych. A tu zaraz takie halo.
No i tak samo jak krytycznie bym podchodził do takich działań ze strony PO, tak samo krytykuję za to PiS. Bo uważam takie działanie za szkodliwe dla naszych interesów wschodnich. Do tego mimo wszystko powątpiewam, że przyniesie im to pozytywne rezultaty. Media już tradycyjnie rozkręcają wokół tych słów histerię i znów jest okazja, by postraszyć złym Kaczorem, który dzieli, jątrzy i nienawidzi. Przekaz jaki zostanie w głowach ludzi jest taki, że "Kaczyński nawołuje do bojkotu EURO!!!". A Polacy w sporej części z ME wiążą spore nadzieje, więc nie sądzę, by poprawiło to notowania PiS-u. Mogę się mylić, ale na to wskazuje doświadczenie. Tyle w tym temacie.

Do do marszu - pewnie że kpina w żywe oczy. Wizerunki Marksa i Lenina, sierpy i młoty, wszędobylska czerwień, ale wszystko oczywiście cacy! Nie zauważyłem chociaż jednej wzmianki w rządowych mediach. Ale to żadne zaskoczenie.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!