Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.05.2012, 09:35
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
No to jak Cupiał sie poddaje w kwestii szkólki i bazy to niech chociaż da pracować w miare ogarniętemu Stanowi.
Zatrudnienie legionisty to najgorszy wybór, sukcesów żadnych nie ma, emocjonalnie z klubem nic go nie łączy. Nie wiadomo po co on tak naprawdę został zatrudniony.
Dwa mistrzostwa Polski w ciągu dwóch lat pracy w Wiśle. Faktycznie żadne sukcesy. Pokaż mi innego takiego dyrektora sportowego w Polsce?

A ocenianie perspektyw na przyszłość poprzez pryzmat Ligi+ Ekstra, gdzie według mnie wypadł świetnie gdyż zachował się jak rasowy dyplomata, jest idiotyzmem. Nie powiedział nic konkretnego, niczemu nie zaprzeczył, niczego nie potwierdził, a jednocześnie mówił cały czas.

Różnica jest taka, że Basałaj pięknie mówił i mamił wszystkich pięknymi frazesami jak to wszystko będzie zaraz gotowe, już tylko dzień, góra dwa dni i zaczniemy budowę akademii, boisk treningowych blablabla. Bednarz z góry powiedział, że temat szkółki to ciężki temat, ale jednocześnie nie powiedział że taka na pewno nie powstanie.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 02.05.2012 o godz. 09:43.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując