Czytam Wasze posty i jestem trochę zaskoczony. Nie widziałem wypowiedzi łysego na temat naszych skautów, ale jeśli to prawda, to on po prostu wszystko zniszczył. Valckx chciał wprowadzić trochę Europy do tego klubu, a wiadomo, że posiadanie własnej siatki skautingowej to podstawa. Tym bardziej, jeśli nie posiada się szkolenia młodzieży na przyzwoitym poziomie... Jeśli ktoś wierzy w to, że Żuraw czy Kuźba są gwarancją sprowadzania w nasze szeregi talentów, to niestety może czuć się mocno zawiedziony za jakieś 2-3 lata, kiedy okaże się, że te talenty są na poziomie Kwieka, Strąka czy Kowalczyka... Chciałbym się mylić i nie pogniewam się, jeśli ktoś będzie mógł zacytować tego posta, aby mi udowodnić, że nie miałem racji
edit:
bridgeburner napisał(a):

Za inna strona:
Nie mogło też zabraknąć pytań o piłkarzy którym kończą sie kontrakty. Zwłaszcza o Pareiko i Jirsaku, którzy wczoraj w kuluarach utrzymywali, że przedłużą kontrakty
Czyli nie dosyc , ze nam Bednarz zafundowal Tomka w cenie Meliksona to jeszcze postawnoil przedluzyc z nim umowe
cos czuje ze za rok ktos bedzie sprzatala po Bednarzu, oby nie z perpsektywa kolejengo sezonu bez pucharów
|
Podobno zwolennikiem pozostania Jirsaka jest Probierz, czyli treneiro, który raczej nie może mieć pewności co do swojej posady na przyszły sezon...