Wyświetl pojedynczy post
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2012, 09:21
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Oprócz gry Meliksona czy Ilieva jest jeszcze kilka pozytywów do który na pewno zaliczyłbym zmianę Sobola. Radek wrócił po tak długiej przerwie a momentalnie w środkowej strefie było widać jakość. Kilka razy bardzo ładnie wyprowadził piłkę, do pełni szczęścia zabrakło mu tylko tego aby zrobił dziurę w siatce po którymś z uderzeń. Nadal dobra motoryka i tradycyjnie w jego poruszaniu się widać tą "moc".
Przedłużenie z nim umowy jest obowiązkiem.

Kolejna sprawa to dobra zmiana Małeckiego, nie wiem czy on już się zmienił tak na stałe czy to tymczasowo bo w jego zagraniach również było widać jakość, nie tracił w głupi sposób piłki, wiedział kiedy ją dograć, podejmował szybko i trafne decyzje, nie było widać nie potrzebnego holowania. Przyznaję że byłem miło zaskoczony kiedy w którymś momencie Patryk wrzucił piłkę z pierwszej piłki na krótki słupek do Genkova.

Reszta zawodników mnie nie zachwyciła a niektórzy nawet zawiedli. Myślałem że np taki Nunez będzie chciał pokazać że chce tu zostać dłużej.
Nunez miał wiele mąrych przechwytów, Wilk myślę zagrał tragicznie jeżeli chodzi o technike, natomiast walecznością nie ustępywał, Nunez po prostu nie był widoczny ale odpieprzał robote, faul na nim i gol Meliksona, w pewnym sensie asysta, po golu poszedł do defensywy mądrze się ustawiał, natomiast Czarek no zamiast latać z jednego przeciwnika do drugiego, jakby się ustawił dobrze to sił zatrzymał by więcej, trzeba go nauczyć wyprowadzania piłki, tylko nie długiej, każda zagrana piłka dłuższa przez niego to piłka stracona.