Wyświetl pojedynczy post
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.04.2012, 20:50
Po prostu Wiślak
Cytat:
Ważne, satysfakcjonujące kibica i cenne zwycięstwo odniesione dzięki obcokrajowcom.... Znów okazuje się, że nie trzeba być ....
Pffuu, co za demagogia. Nie mam nic do obcokrajowcow, wrecze przeciwnie, uwazam ze sa niezbedni jesli chcemy my liga "rosla", ale... mam cos do automatycznego lizania jaj komus z zagranicznym nazwiskiem.

Wiec tak, kazdy medal ma dwie strony. Ta druga strona to tez taka ze rowniez dzieki tym obcokrajowcom jestesmy tam gdzie jestesmy, czyli bez pucharow.
Od goscia ktory tyle nas kosztuje co Jaliens oczekuje "zdzebko" wiecej anizeli trzymanie defensywy w meczu z "epicka" cracovia.
Iliev, ten kawal pilkarza ktory przerasta ta lige, jest tak swietny ze ani nie potrafi wytrzymac 90 min (bez oddychania rekawami), ani z reguly nie potrafi robic realnej roznicy (gole, asysty). Te jego zwody i dryblingi naprawde wygladaja niezle, szkoda tylko ze rzadko kiedy cos z nich wynika.
Genkov i "nie zawsze mozna blyszczec" Sorry, ale w przypadku Genkova wypadaloby napisac raczej "nie zawsze mozna cieniowac".

Popadasz chlopie w druga skrajnosc. Jedni chca polakow za wszelka cene, inni, jak ty, obcokrajowcow za wszelka cene ("bo to amerykanskie, lepsze"). A ja wam powiadam ze tu chodzi o jakosc a nie narodowosc. I niestety, ale w 90 procentach nasi obcokrajowcy to zaden skok jakosciowy w porownaniu z jakimis Zyrami czy Kaminskimi.