Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.04.2012, 19:52
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Ktos tutaj sie "spuszczal" nad Legia i mowil ze to druzyna o ktorej marzyl ? Co za brednie, jak zwykle u niektorych osobnikow

Od dawna gramy slabo i gromadzimy malo punktow, to nie pierwszy remis wiec nie wiem w czym problem.

Co do oddawania spotkan : Jesli w przeszlosci ktos sprzedal/kupil mecz to wzial za to kase i dal dupy za pieniadze, dosc duze pieniadze wiec mozna powiedziec ze byl ekskluzywna kurtyzana.
Jesli ktos oddaje mecz za darmo to jest zwyczajna ....a.
Moze sie komus to nie podobac ale takie sa fakty. Nie mowie tutaj o zadnym konkretnym przypadku.

Wracajac do ligi. W przedostatniej kolejce cos czuje ze wyjasni sie sprawa jednej druzyny ktora odpadnie w walce o MP i ostatecznie pograzy sie LSK ktory dolaczy do spadkowicza Cracovii, ktora oficjalnie spadnie z ligi juz dzisiaj.
Moim zdaniem bedzie ciekawa sytuacja, w ktorej Lechia nie zdobywa zadnego punktu a i tak sie utrzymuje
Też tak mi się wydaje.
Obecny trener Lechii robiący krzywdę Legii? Mocno bym się zdziwił.
Z drugiej strony - jak obecny trener Lechii poprosi to myślę, że Kosa i starszyzna GKS B. zagrają jak potrafią i każą to samo zrobić reszcie ekipy. A wtedy malutka szansa dla ŁKS żeby wygrać.
A w ostatniej kolejce... no mimo wszystko jesteście lepsi od scyzorów, poza tym Skunks, Radovic albo Wolski potrafią się ładnie przewrócić w 16, mogą też być 1-2 czerwone...
Cóż... jestem smutnym i podejrzliwym gościem...
Wszak wszystkie łobuzy już osądzone, ukarane i gra jest tylko i wyłącznie fair. Oby...
PS.
To chyba ostatni tydzień kariery trenerskiej PJ.
Dzięki za CL (szkoda, że nie dla Wisły), dzięki za awans do MŚ.
Ale dziś już pora odłożyć gościa na półkę tak jak wcześniej HK i za 2 miesiące FS.
Ostatnio edytowane przez arti : 30.04.2012 o godz. 19:59.
Odpowiedz cytując