witam,
czy istnieje jakaś stronka, albo wykaz, albo miejsce gdzie mógłbym się dowiedzieć do kogo należy dana nieruchomość

Tzn. zamierzam otworzyć restaurację i znalazłem po kilku godz. łażenia po rynku kilka odpowiednich lokali... są puste, zamknięte, nic się tam nie dzieje, nie ma żadnych reklam, nr telefonu, czy czegoś podobnego... na jednym był nr. tel. ale do biura nieruchomości, którzy zażyczyli sobie za tak na prawdę podanie nr. tel. równowartości miesięcznego czynszu... czyli kilkadziesiąt tyś. zł. Owszem, gdyby mi znaleźli ten lokal, zaprezentowali, załatwili formalności to spoko... ale to ja sobie znalazłem lokal i z resztą też sobie poradzę, brakuje mi tylko nr. tel. do właściciela.
Chyba że wiecie (znacie nr. tel do właściciela) gdzie się jakaś restauracja zamyka, albo gdzie coś było i teraz stoi puste na rynku w krk to byłbym wdzięczny(może hojny). Na pewno nie jeden z Was pracuje bądź pracował w gastronomii albo ma znajomych którzy mają pojęcie nt. temat. Interesuje mnie lokal od 60 do 100m2 do 10 tyś. albo od 120 do 200m2 do 30 tyś. Rynek główny (floriańska, szewska, grodzka, mały rynek itp.)
lece na mecz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
Wisłaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
pozdro :]